Tunsori par mediu 2021. Ce frizuri se poarta in functie de fata

O tunsoare medie este un pic mai scurtă decât o tunsoare lungă, dar nu prea scurtă pentru a fi numită tunsoare pixie. Coafurile medii nu sunt atât de complicate de creat. Una dintre cele mai populare tunsori medii este tunsoarea pixie în straturi. Această coafură este de obicei purtată cu straturi ciupercă, care este un mod de a tăia părul care este mai scurt în față și devine treptat mai lung pe măsură ce se duce mai în spate.

Coafurile medii sunt potrivite pentru părul gros și, de asemenea, pot fi purtate cu fețe mai lungi. Totuși, nu ar trebui să fie purtată de persoanele care au părul subțire, pentru că va face ca acesta să fie mai vizibil. Tunsorile medii sunt excelente pentru persoanele cu fețe de formă ovală, deoarece va ajuta la alungirea feței.

Fiecare formă a feței este diferită, ceea ce înseamnă că există o tunsoare unică care să se potrivească cu ea. Fețele ovale sunt una dintre cele mai comune forme de fețe, și este important să știi ce stiluri îți vor sta cel mai bine. Când te tunzi, unul dintre cele mai importante lucruri de care trebuie să ții cont este lungimea părului tău.

Vrei să te asiguri că ai suficient de mult pentru a trage înapoi într-o coadă de cal sau într-un coc fără frustrare. În loc să te tunzi în orice stil vechi, citește mai departe tot ce trebuie să știi despre cele mai bune tunsori pentru fețele ovale! Coafurile sunt adesea considerate a fi ferestrele personalității cuiva și, prin urmare, trebuie să se țină cont și de personalitate înainte de a-și coafa părul.

De multe ori, oamenii se simt frustrați atunci când nu pot găsi coafura perfectă care să se potrivească cu forma feței lor, cum ar fi, de exemplu, fețele ovale. Fețele ovale sunt cea mai comună formă a feței și, prin urmare, nu există o singură coafură care poate sau ar trebui să fie aplicată. Diferite coafuri vor funcționa diferit pe diferite forme de față. Aceasta va depinde de aspectul dorit, precum și de trăsăturile naturale ale feței.

Tunsori cu părul filat

Te-ai gândit să te tunzi? Dacă da, unul dintre multele stiluri de salon care sunt disponibile este tunsoarea cu părul învârtit. Un tip de tunsoare, în care părul este filat, este flat twist. Aceasta este cea în care părul este răsucit într-o răsucire plată și apoi este pus într-un coc.

Să ai părul creț poate fi o situație foarte enervantă. Cu toate acestea, există multe coafuri și produse de păr care te pot ajuta să eviți o coafură nedorită. Unul dintre aceste stiluri este tunsoarea cu părul filat. Părul creț poate fi ținut sub control la un salon cu ajutorul unui stilist profesionist.

Aceștia pot folosi un anumit tip de tunsoare numită tunsoare filată. Acest tip de tunsoare îți îndreaptă șuvițele, oferindu-ți o coafură elegantă și fină. Tunsoarea sprintenă este, de asemenea, una dintre cele mai bune modalități de a ține la distanță vârfurile despicate. Stilistul va lua părul, îl va împărți în secțiuni mai mici și îl va învârti în jurul degetelor.

Tunsoarea părului filat poate fi făcută atât la părul natural al unei persoane, cât și la părul relaxat. Puteți folosi fie un cutter rotativ, fie o foarfecă, atâta timp cât aceasta este ascuțită ca un brici. Părul trebuie spălat, apoi pus în secțiuni mici și răsucit într-o singură direcție, apoi așezat împreună la capăt.

Puteți apoi să modelați părul folosind un pieptene sau o perie și o cantitate sănătoasă de gel pentru a evita ca aranjarea să cedeze. Cel mai important lucru în ceea ce privește răsucirea părului este să te asiguri că este făcută corect.

Tunsori in scari pentru par mediu

Cele mai bune coafuri pentru părul mediu sunt considerate de obicei următoarele: tunsoarea bob, tunsoarea în straturi, tunsoarea blunt și coafura clasică. Cea mai bună tunsoare pentru părul de lungime medie este o tunsoare bob, care este o modalitate excelentă de a păstra lungimea pe păr, obținând în același timp o alternativă măgulitoare pentru părul creț.

O tunsoare stratificată este marginea în părul de lungime medie care rămâne la modă și elegantă. O tunsoare pe umăr este o modalitate excelentă de a păstra părul sănătos, reușind în același timp să menții un aspect distractiv. O tunsoare clasică este ușor de întreținut și arată grozav pe orice coafură.

Una dintre cele mai bune coafuri pentru părul de lungime medie este tunsoarea în scări. Deși poate nu este la fel de populară ca alte coafuri, este una dintre cele mai ușor de întreținut și este, de asemenea, un look foarte drăguț. Tunsoarea în scări este o tunsoare ușor mai scurtă, așa că, chiar dacă părul este tuns prea scurt, acesta va fi în continuare în limita lungimii preferate.

Lungimea maximă a acestei tunsori este de aproximativ un centimetru sub umăr. Atunci când îți faci această tunsoare, vei avea de asemenea posibilitatea de a alege între a-l coafa drept sau a-l face creț. Aceasta este o coafură excelentă pentru oricine care nu vrea să petreacă prea mult timp cu părul, dar totuși vrea să îl păstreze profesional.

Tunsoarea în scări a fost popularizată în anii 1920 și își ia numele de la forma triunghiulară plată care se creeaz