Hainele de blană au revenit la modă de ceva vreme și eu una nu mă plâng! Lunile reci de iarnă pot fi destul de aspre, iar purtarea unei haine de blană ar putea face diferența între a-ți salva viața și a-ți îngheța fundul.

Unii oameni ar putea spune că este inuman să porți haine de blană, dar, sincer, nu sunt mai inumane decât să porți piele, vreau să spun că vorbim despre animale, iar animalelor oricum nu le pasă de părerea noastră.

Recunosc că nu-mi place să mă gândesc la animalele pe care le mănânc sau le port în timpul zilei și nu știu ce simt acești oameni în legătură cu animalele pe care le poartă, dar știu că haina mea de blană nu pare să se supere pe gândurile mele.

Având în vedere economia actuală, mulți consideră că este necesar să caute noi modalități de a economisi bani. O modalitate de a face acest lucru este achiziționarea unei blănuri artificiale.

Hainele de blană artificială pot fi cu până la 70% mai ieftine decât achiziționarea uneia naturale. În plus, mulți designeri o folosesc acum în colecțiile lor, așa că nu va mai trebui să vă simțiți ca și cum ați purta ceva învechit.

Haina are chiar și avantajul de a adăuga căldură la garderoba ta, ceea ce poate fi un plus excelent pentru garderoba ta în lunile de iarnă. Dacă vă gândiți să achiziționați o haină de blană artificială, le puteți găsi în multe magazine importante, precum și la comercianții online. Nu căutați mai departe de Macy’s pentru una dintre cele mai mari selecții.

Vesta de toamna din blana artificiala

De ce să cumpărați o haină care nu vă va ține la fel de cald ca o vestă? Dacă locuiți într-o zonă rece sau căutați o declarație de modă confortabilă, veți dori să luați în considerare investiția într-o vestă de toamnă din blană artificială. Aceasta oferă toată căldura unei haine pentru o fracțiune din cost. Puteți găsi acest articol de îmbrăcăminte de înaltă calitate la retailerul dvs. online preferat.

Există o mulțime de motive pentru a scoate la iveală vesta de toamnă în acest sezon. Purtarea straturilor mai călduroase este esențială la venirea iernii, dar înainte de a te îmbrăca prea confortabil cu pulovere, este timpul să te bucuri de zilele crocante de toamnă. O vestă de toamnă poate fi suprapusă cu un cardigan subțire sau un hanorac, dacă vrei să păstrezi puțină căldură în partea superioară a brațelor.

Adăugați niște șosete de culori vii sau o pălărie asortată pentru un plus de culoare. Îmbrăcați-vă confortabil cu o cană de cafea sau ceai fierbinte în această toamnă. Data viitoare când te mai gândești cum să te îmbraci pentru vremea mai rece, păstrează-ți căldura purtând o vestă de toamnă. Nu poți da greș cu o cafea cu lămâie cu condimente de dovleac.

Cea mai recentă tendință în lumea modei este purtarea blănii artificiale. Mulți oameni se bucură de senzația pe care o au atunci când poartă diferite tipuri de blană și, de obicei, consideră că aceasta are un aspect luxos.

Dezavantajul purtării blănii este că, pentru unii, este considerată crudă din cauza modului în care sunt ucise unele animale prin metodele pe care le folosesc unii oameni. Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a obține aspectul luxos al blănii fără a fi nevoit să vă faceți griji cu privire la cruzimea față de animale, atunci ar trebui să vă gândiți la opțiunea de a purta blană artificială.

Moda sustenabila cu haine din blana artificiala

Niciodată nu a fost mai ușor să trăiești în mod ecologic, iar acest lucru include și moda. Drepturile animalelor, mediul înconjurător și chiar propria sănătate sunt luate în considerare atunci când luați decizia de a face o schimbare. Cu excepția cazului în care locuiți într-o zonă în care este mereu frig, nu este întotdeauna necesar să purtați blană.

Există o mare varietate de țesături și materiale care vă pot ține pe dumneavoastră și pe cei dragi la căldură iarna și care nu sunt făcute din animale. Rețineți că puteți găsi, de asemenea, blănuri false care sunt mai ecologice și nu conțin niciun fel de rău pentru animale. Există multe opțiuni care vă vor ține de cald și la modă fără a face rău animalelor.

De-a lungul anilor, mulți apărători ai animalelor au depus eforturi susținute pentru a interzice blănurile. Cu toate acestea, mulți preferă blănurile artificiale, deoarece acestea nu fac rău animalelor. De asemenea, blănurile artificiale sunt, de obicei, mai accesibile decât blănurile de animale. În plus, materialul nu seamănă deloc cu blana de animal, așa că nu este la fel de ușor să faci diferența. Acest lucru creează o situație dificilă pentru activiștii pentru drepturile animalelor.

Unele persoane susțin că blana sintetică nu este la fel de călduroasă ca cea de origine animală, dar există multe modele care pot fi purtate pe vreme rece. Blănurile din blană sintetică sunt de obicei fabricate din poliester, care este un material foarte popular. Poliesterul oferă o izolație care poate reține aerul și împiedică aerul rece să atingă pielea.

Vrei să fii invidiat de oraș fără să omori niciun animal? Articolul său nu se referă la subiecte asociate cu animalele. Unele dintre paltoanele de lux care se găsesc astăzi pe piață sunt de fapt realizate în întregime din blană artificială! Aceste blănuri sunt de obicei tratate cu substanțe chimice hipoalergenice pentru a se asigura că sunt potrivite pentru pielea sensibilă.

Și, sunt de două ori mai călduroase decât omologii lor naturali. Acest articol nu se referă la luxul hainelor de blană. Nu vreți să omorâți niciun animal? Există multe paltoane de lux pe piața de astăzi care sunt fabricate din blană artificială. Aceste blănuri sunt tratate cu substanțe chimice hipoalergenice pentru a se asigura că sunt potrivite pentru pielea sensibilă.

Palton din blana artificiala

Frumusețea și rafinamentul hainei, felul în care este atât de confortabilă și confortabilă, precum și șansa de a avea o haină de blană în garderoba ta arată cât de luxoasă vrei să fie viața ta. Arată că ești un cumpărător avizat, o persoană care prețuiește calitatea și atemporalitatea. O haină de blană este o investiție în sine!

Trebuie să recunosc că a fost o adevărată surpriză să găsesc această haină în showroom. Ultima dată când am cumpărat o haină de blană a fost în 1979 și este greu de crezut cât de mult s-a schimbat lumea în ultimele trei decenii.

Strălucirea și moliciunea hainei de blană încă mă uimesc. Anul acesta am cumpărat această haină superbă la un preț mai mic decât cel cu care aș fi putut-o cumpăra în 1979! Astăzi, oamenii pot cumpăra o haină de blană cu mai puțin de 1.000 de dolari.

Când vine vorba de sărbători, unul dintre elementele cheie este îmbrăcarea pentru această ocazie. Factorii externi, cum ar fi vremea, concurența, competiția și publicitatea, pot intra în decizia de a decide ce să porți. Dar există câteva considerente simple de care puteți ține cont pentru a vă ajuta să vă mențineți la căldură și la modă.

De exemplu, dacă stați acasă toată ziua, ați putea opta pentru o haină lungă și luxoasă din blană artificială. Aceste paltoane sunt atât confortabile, cât și frumoase, oferind ceva pentru oricine. Și există mai multe tipuri de paltoane din blană artificială din care puteți alege, cu lungimi și stiluri diferite. Dar cel mai important aspect de luat în considerare este potrivirea.

Zara a lansat noua geaca din blana artificiala

Noua jachetă din blană artificială de la Zara are un design ușor și este potrivită pentru a fi purtată pe tot parcursul anului. Este disponibilă într-o varietate de culori și are un preț de 49 de dolari Această jachetă din blană artificială accesibilă oferă funcționalitatea și stilul unei haine de designer de lux, la o fracțiune din preț.

Designul ușor înseamnă că este perfectă pentru a fi purtată atât vara, cât și iarna, în zilele și serile răcoroase. Jacheta din blană artificială de la Zara este 100% fără cruzime și este confecționată din poliester cu căptușeală din poliester. Aceasta este investiția perfectă pe tot parcursul anului pe care să o adăugați în dulapul dumneavoastră. Noua jachetă din blană artificială de la Zara este ușoară și are un preț care permite utilizarea pe tot parcursul anului.

Recenta lansare a noii jachete din blană artificială de la Zara a fost un mare succes în lumea modei. Jacheta amintește de un coiot și este o piesă de tranziție must-have. Țesătura din blană artificială este atât de moale și luxoasă, iar fermoarul se închide până la gât.

Aceasta este o modalitate elegantă de a vă încălzi în zilele răcoroase de iarnă. Jacheta este disponibilă atât în negru, cât și în gri și costă la un preț accesibil de 37 de dolari. Noua jachetă din blană artificială de la Zara este o piesă de tranziție perfectă pentru noul sezon.

De ceva vreme, aceștia au lansat pe Instagram look-uri din colecția lor de blană falsă. Noua colecție este foarte la modă, iar prețurile sunt foarte rezonabile. Au o varietate de jachete din care să alegi. Există diferite stiluri și culori din care puteți alege.

Noua jachetă din blană artificială are un stil foarte la modă, care poate fi asortată cu o serie de ținute. Au un stil confortabil și amuzant care face ca persoana care o poartă să se simtă bine. Acesta este un stil profesional, dar la modă, care este perfect pentru sezoanele mai reci.